Kollégiumi élet

Mobirise Website Builder
Múzeumlátogatáson 

2023. május 25-én csütörtökön egy külsős program keretében a Holokauszt Emlékközpontban jártunk. A programon 13 fő diákot vett részt, legtöbbjük még nem járt a múzeumban, így nagyon nagy várakozással tekintettek a program elébe.

Mobirise Website Builder
Beszámoló az Ambassador Schools Together 2023 Veszprém rendezvényről

A Nagykövet Iskola program segítségével 2023. június 1-4-ig négy fő kollégistával részt vettünk az "Ambassador Schools Together"rendezvényen Veszprémben.

Mobirise Website Builder
Nemzeti Összetartozás Napja 2023

Nemzeti Összetartozás Napja, Összetartozás Emlékhelye, Trianon, Kossuth tér, Andrássy szobor, Rákóczi szobor, Parlament, Steindl Imre-program... 

Mobirise Website Builder
Karácsonyi műsor a Pannónia Középiskolás Kollégiumban 

2022. december közepén került sor a PKK karácsonyi műsorának a megrendezésére. Az előkészületek már októberben megkezdődtek: megkeresni azokat, akik szívesen fellépnének, lehetőleg színvonalas, karácsonyhoz illő műsorral.

Mobirise Website Builder
Pannónia Napok, 2023

Hagyomány a Pannónia Középiskolás Kollégiumban, hogy tavasszal Pannónia Napok néven több napos rendezvénysorozatot szervez a kollégium tanári kara és kollégistái.

Mobirise Website Builder
Európa-nap 2023 - Sportéletélmények

A Pannónia Középiskolás Kollégiumban az európai népek zenéjét bemutató zongora és harmonika műsorral, valamint EU- s kahoot kvízzel ünnepeltük meg az Európa napot május 3- án. 

Mobirise Website Builder
Beköltözés a Pannóniába

Szeptember elseje nem „csak” tanévkezdet, hanem a kollégisták számára egyben a beköltözés ideje a kollégiumokba: a szerencsésebbek már egy jól ismert társaságba érkezhetnek vissza, ahol – ha szerencsésen összejött egy csapat – a nyáron esett kalandjaikat mesélhetik el, vagy az újra való találkozás öröme tölti ki az első perceket, órákat.

Mobirise Website Builder
Pannóniások a kézilabdagálán 

A gála azért is ígérkezett érdekesnek, mert többek között a közelmúlt időszakának olyan neves magyar (vagy a magyar válogatottban játszó) játékosai ölthettek újra kézilabdás mezt, akik a 90-es évek és a 2000-es évek elejének világhírű kézilabdázói voltak.

Mobirise Website Builder
Egy kiállítás képei

2021.10.10-én 10.00 órától vezetett túrával tekintettük meg a Vadászati Világkiállítást!
A Pannónia Középiskolás Kollégiumból 9 fő vett részt a Fátyol Iskola Programban. Az előzetes regisztrációt követően ingyenes belépőjegyekkel vehettünk részt az EXPON. A kollégium előtti megállóból EXPO busszal jutottunk el a BNV területére és vissza. 

Mobirise Website Builder
HOBO-est a Nemzeti Színházban 

A Nemzeti a Diákokért program keretében a Pannónia Középiskolás Kollégium 14 diákja tekintette meg Földes László (HOBO) önálló József Attila-estjét a Nemzeti Kaszás Attila kamaratermében ifj. Szabó László tanár úr kíséretében. A darab 500. előadásán túl is teltházas és mágnesként vonzza a fiatalokat.

Mobirise Website Builder
Megemlékezés az 1956-os forradalomról és szabadságharcról

2021. október 21-én csütörtökön az 1956-os forradalom és szabadságharc eseményeire emlékeztünk a Pannónia Középiskolás Kollégiumban. Egy rövid felvezetés után a diákok megtekinthették a "Szabadság, szerelem" (2006) című magyar történelmi filmet.

Mobirise Website Builder
SULI mozi

Ryan közlegény megmentése

2021. szeptember 28-án 17.00 órai kezdettel a kollégium diákjai megtekintették a Ryan közlegény megmentése amerikai háborús filmdrámát. Az ingyenes vetítés a KinoCafé különtermében volt a SuliMozi programsorozat keretében. 

Made with ‌

No Code Website Builder