Föld Napja fotópályázat

2015. május 21-én kihirdettük a Föld Napja fotópályázat eredményeit:

1. Badacsonyi Csaba
2. Mihalik Laura
3. Molnár Krisztina
Különdíj: Béres Mike

A fotók az "Ebédlő Galériában" tekinthetők meg.

DSCF0147

Fotópályázatra felhívás

8164239-green-earth

A Föld napja alkalmából (április 22.) fotópályázatot hirdetünk három témakörben:
  • élővilág (növény, állatfotók),
  • természeti szépségek (hegyek, tavak, erdők stb.),
  • hazánk kincsei (városok, terek, szobrok stb.).
A képek leadási határideje: 2013. április 16. Érdeklődni lehet Kőrösi Melinda tanárnőnél az V. emeleti tanáriban.

Az éghajlatváltozás rajtad múlikTekerd le. Kapcsold ki. Hasznosítsd újra. Sétálj. Változtass Be a changer! pályázat

www.changer2008.eu

Nevezés: 2008. június 1. és november 30. között „Be a changer!” – a pályázat, mellyel te is beszállhatsz az éghajlatváltozás elleni küzdelembe. Nevezz be te is azzal, hogy éghajlatbarát változtatásokat építesz be mindennapjaidba. Számolj be sikereidről a neten 2008. június 1. és november 30. között, és nyerd meg a fantasztikus utazást a környezetvédelmi táborba! „Be a Changer” – tedd meg az első lépést a Föld éghajlatának védelmében. Changerként egy olyan nemzetközi csapathoz tartozhatsz, amely az éghajlat megmentéséért dolgozik, és közben remek szórakozást is nyújt. És ha ettől még nem csábultál el, eláruljuk, hogy nagyszerű nyeremények is várnak rád!

Országos Diák Fotópályázat - 2008/2009.

Pályázhat: iskolai fotószakkörök (I. kategória), illetve általános és középiskolás diákok egyénileg (II. kategória)

Beküldési határidők: 2008. december 30.; 2009. március 1.; 2009. május 1. A Fényképezés a Vizuális Nevelés Szolgálatában Alapítvány általános és középiskolás diákok részére hirdette meg az egész tanévben tartó fotópályázatot, melynek során a fotószakkörök alkotóközössége, vagy az egyéni pályázók három különféle témát örökíthetnek meg és küldhetnek be a rendezőkhöz. A pályaműveket 13x18 cm-es méretben kell elkészíteni. Fekete-fehér és színes papírképek egyaránt beküldhetők. Hagyományos, ezüstalapú fényképek és digitális fotók, nyomatok egyaránt szerepelhetnek a pályaművek között. A fotókat semmilyen hordozó anyagra nem kell felragasztani. A diákfotósok pályázatán részt vehetnek iskolai fotószakkörök (I. kategória), illetve általános és középiskolás diákok egyénileg (II. kategória). A tanév folyamán három fotós feladatot kell megoldani mindkét kategóriában. A beküldendő pályaműveken szerepeljen a szerző neve (a szakköri kollekciókban is!), születési dátuma, lakáscíme, az iskola (vagy más intézmény) fotószakkörének neve, címe és ha van, akkor a kép címe is.

Az 1. feladat közös témája az iskola. Képi ötletek: az én iskolám, kedvenc és titkos helyek, élet az iskolában, mi történik a szünetben, az órák hangulata (külön tanári engedéllyel!!!!), sport a suliban, belestem a tanári szobába (külön tanári engedéllyel!!!), pad alatti történetek, készül a házi, buli az iskolában stb... Az egyéni pályázók 4-4 db 13x18 cm-es fotót küldhetnek be 2008. december 30-ig.

A 2. feladat témája a fényképező ember. Képi ötletek: jellegzetes fotós magatartásformák, felvételi szituációk, akcióban a fotós, különleges helyzetek, önarcképek fényképezőgéppel stb. A fotószakkörök 10-10 db, az egyéni pályázók 4-4 db 13x18 cm-es fotót küldhetnek be 2009. március 1-ig.

A 3. feladat a telefonok használata. Természetesen bármilyen készülékről szó lehet az emberek egymás közötti kommunikációjának ábrázolásához. Mikor, hol, hogyan használjuk a telefonokat? Jellegzetes magatartás formák, érdekes szituációk (találd ki, rendezd meg!), mire lehet még használni a telefonokat? A fotószakkörök 10-10 db, az egyéni pályázók 4-4 db 13x18 cm-es fotót küldhetnek be 2009. május 1-ig.

Valamennyi küldeményt gondosan csomagolva - kemény kartonlapok közé! - és ha lehet ajánlott levélben postázzanak a résztvevők. Mindhárom feladat értékelésére 2009. május 10-én kerül sor, ezt követően kapnak értesítést a pályázók az elért eredményekről, kizárólag e-mailben. Mivel az értékelés egyik szempontja a beküldött képek és a megoldott feladatok száma, ezért érdemes mindhárom témát feldolgozni és a megadott maximális képmennyiséget beküldeni. Az értékelés további szempontja már a tartalommal (képi ötletek) és formai megoldással (technikai kivitelezés) van összefüggésben. A fotókat 2009 őszén Budapesten állítjuk ki, majd egy évig vándorolni fognak a képek az országban.

Az eredményhirdetéssel egy időben (2009. május 20-ig) kapnak tájékoztatást a pályázók, a 2009 nyarán rendezendő országos diákfotós alkotótáborról is. Beküldési cím: Fényképezés a Vizuális Nevelés Szolgálatában Alapítvány, 1538 Budapest, Pf. 457 További információ és nevezési lap kérhető Győri Lajostól az (1) 225-6033-as telefonszámon, hétköznap reggel 7 és 10 óra között. Telefax és üzenet küldhető az (1) 212-6258-as számra. E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., http://www.mmi.hu Forrás: www.pafi.hu

Cannot get Budapest location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

Statisztika

Látogatók
494
Cikkek
185
Cikkmegtekintések találatai
256940