Pannónia Napok

Március 16-tól 24-ig sikeresen lezajlott a "Pannónia Napok" rendezvénysorozat. Az alábbi programok közül választhattak az érdeklődő diákok.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
2015. március 16-án hétfőn került megrendezésre a Pannónia Napok keretében a földszinti könyvtárban a Honfoglaló házibajnokság. A csapatok számítógépeken egymással vetélkedtek az ismert és népszerű honfoglaló társasjátékban. A versenyen 6 háromfős csapat vetélkedett. Mindenki nagyon ügyesen játszott, a diákok jól boldogultak az olykor fogós kérdések megválaszolásával. Az izgalmas és jó hangulatú vetélkedőn az alábbi eredmények születtek: 1. hely: Bodonyi Gábor, Pasqualini Renátó, Deák Mátyás 2. hely: Vincze Ákos, Pap Zoltán, Bodola János 3. hely: Laufer Dominik, Jecsmenik Arnold 4. hely: Pénzes Boglárka, Molnár Krisztina, Horváth Dóra 5. hely: Gorni Borbála, Szilasi Luca, Birta Tímea 6. hely: Bodzán Nikolett, Medveczki Sarolta, György Debóra Gratulálunk a győzteseknek és minden résztvevőnek!
 
Vígh Zoltán nevelőtanár

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
2015. március 17-én, kedden az I. emeleti klubban nagy érdeklődés mellett rendeztük meg a hagyományos tanár-diák asztalitenisz versenyt. A 2014/15-ös tanévtől rendezvényünket a 2014. május 1-jén elhunyt Likker László sportvezető tanár emlékére rendezzük meg. A tanárok és a diákok csapata is 8-8 embert állított ki. Az izgalmas és szoros mérkőzések alatt az alábbi eredmények születtek: az egyéni 8 mérkőzés után 4:4 volt az állás, sőt még a szettarány is döntetlen volt 14:14. A csapatjátékban erősebb tanári csapat végül 7:4-re megnyerte az emlékversenyt. A verseny eredményhirdetésén Darmó Szabolcs igazgató úr gratulált a résztvevőknek és átadta az érmeket a sportolóknak. 2015. március 18-án 6 km-es esti sétán voltunk a Tabáni Tanösvényen és a Gellért-hegyen. Krisztina-tér - 1956-os emlékmű - Filozófusok kertje - Szent Gellért szobor  - Szabadság-szobor - Kálvin-tér útvonalon megcsodálhattuk fővárosunk esti fényeit és nevezetességeit.
 
Tóth Lajos nevelőtanár

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Március 18-án, szerdán
17 órától a könyvtárban megrendeztük - szintén a Pannónia Napok keretében - a "Mondj egy verset Brigi néninek!" című versmondó estet. A karácsony előtt elhunyt kolléganőnk emlékének szentelt programon kb. 40 fő vett részt - diákok és tanárok vegyesen. Mindenkinek volt egy kis emléke, gondolata Gergely Brigitta tanárnőről, amit megosztott a többiekkel, és felolvasta vagy elszavalta kedvenc versét.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A Pannónia Napok zárásaként március 24-én az I. emeleti klubban a már sok évre visszatekintő "Ki mit tud?"-ot rendeztük meg. A diákok magas színvonalon és tehetségüket megcsillogtatva adták elő műsorukat, melyekben versmondás, tánc, ének  szerepelt.

A fellépők Lukács Anna Sára (vers), Aroutonov Karo és Brecska Máté (ének), Radeczki Anna (tánc), Jecsmenik Arnold (ének, gitár) a Fóti Népművészeti Szakközépiskola tanulói (néptánc) és Majsai Réka (népdal). A zsűri tagjai Kövi Éva Ilona igazgatóhelyettes asszony, Kajári Klári tanárnő és Nádas Szabina diák voltak. A résztvevő diákok csokit és oklevelet kaptak, a nagy tapson kívül, ami produkciójuk után járt nekik ;)!

Cannot get Budapest location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

Statisztika

Látogatók
973
Cikkek
146
Cikkmegtekintések találatai
220269