Farsang

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A kollégium diákönkormányzata ebben az évben a Farsangot a Teaházzal együttműködve tartotta 2015. február 17-én. Jelmezverseny és farsangi kvíz kérdéseinek megválaszolása tette tartalmassá az estét. Az ötletes jelmezeket és a jó válaszokat csokoládéval jutalmaztuk. Közös néptánctanulás és táncház zárta a jó hangulatú rendezvényt.

Stahala Tamás DÖK-segítő pedagógus

Télbúcsúztató teaház

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
"Télbúcsúztató Teaház" címmel játékos, hangulatos estét szerveztünk kollégistáinknak február 26-án az I. emeleti klubban.

Gyertyafény mellett társasjátékot játszottak, teát ittak és beszélgettek. 20 óra után jelmezbemutató és közös Activity játék zárta az élmény teli együttlétet, amit Záluszki Ildikó tanárnő vezetett. A kérdésekre adott jó válasz után, valamint a jelmezbe öltözött diákok számára édesség volt a jutalom.

Valentin nap

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Február 14-én Valentin napot tartottunk.

Előtte már egy héten keresztül gyűjtöttük az üzeneteket, amelyeket a kollégiumi rádión keresztül továbbítottunk. Az üzenetek után romantikus zenei számok hangzottak el. Így emlékeztünk az egyik legszebb emberi érzésről, a szerelemről.

Újévi party

enjoying_party_vector-1280x800
Kedves Diákok!

Úgy gondoltuk, hogy egy fergeteges bulival ünnepeljük meg az újévet, melyet 2013. január 16-án, szerdán, 19 órától tartunk az I. emeleti klubban.

A DJ Nyerges Marcell lesz. Mindenkit szeretettel várunk!

A Pannónia Kollégium diákönkormányzata

Cannot get Budapest location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

Statisztika

Látogatók
494
Cikkek
185
Cikkmegtekintések találatai
256928